Pintarakenteet

Haluamasi tyylin toteuttamiseksi Silestonella on erilaisia pintarakenteita jokaista sovellusta varten. Kiillotettu, mokka tai tulivuori ovat vaihtoehtoja, jotka saavat mielikuvituksesi lentämään ja työtasojen, lattian ja seinien pintarakenteista tulee juuri mielesi mukaiset.


POLISHED
Silestonen® alkuperäinen kvartsipinta. Ulkonäkö ja tuntuma, jotka kestävät ajan patinan. Kirkkauden ja luonnonkiven antaman pehmeän tunteen ansiosta Silestonen alkuperäinen kiillotettu pinta on suosittu kaikkialla maailmassa. Tämä syvä ja puhdas pinta tuo Silestonen kvartsin tyylikkäästi ja selvästi esille.


SUEDE
Silestonen mokka on huomiota herättävä pintarakenne, joka tuntuu pehmeältä, on kaunis ja pehmeä. Samoilla ominaisuuksilla sen pehmeä ja huomiota herättävä koostumus antaa Silestonellesi lisäarvoa.


VOLCANO
Tulivuori on Silestonen uusi pintarakenne; pehmeä ja rustiikki tulivuori syntyi tutkimus- ja kehitystyön tuloksena, kun haluttiin löytää puoleensavetävä pinta, joka vastaa markkinoiden vaatimuksiin saada rosoinen materiaali sitä haluaville.