Keittiötasot

Kivitasojen valmistus: kvartsi, keraamikka, graniitti, marmori
Korkea laatu / Laaja valikoima materiaaleja / Täysi palvelu / Nopea toimitusaika


                            


Kvartsitasot / Silestone / Technistone / CaesarstoneKysy hintatarjousta
Tuote sisältää yli 90 % kvartsia, ja näin se tarjoaa sekä kauneutta että erinomaista kestävyyttä. Tämän ominaisuuden takia se on täydellinen työtasoissa.

Miksi kvartsi on täydellinen valinta keittiön työtasoksi?

 • Hyvä tahrankestävyys. Kvartsi on huokoseton materiaali, joka hylkii tehokkaasti niin kahvi-, viini- ja mehutahroja kuin muitakin jokapäiväisiä tahroja. 
 • Ensiluokkainen naarmunkestävyys. Keittiötasot on valmistettu lähes kokonaan kvartsista (yli 90-prosenttisesti luonnonkvartsista) joten se on erittäin naarmuuntumaton materiaali. 
 • Hyvä iskunkestävyys. Kvartsi on yksi maailman kovimmista mineraaleista ja sen ansiosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä. 

           


Keramiikka tasot / Dekton / Infinity / BricmateKysy hintatarjousta
Keramiikka on ihanteellinen, ultrakompakti pintamateriaali monentyyppisten pintojen kattamiseen. Se on valmistettu erityisen partikkelisintrausprosessin tuloksena: yhdistämällä elementtejä kuten posliinia, lasia ja kvartsia, on luotu erittäin kestävä ja lähes huokoseton materiaali.

Miksi keramiikka on täydellinen valinta keittiön työtasoksi?

 • Tahrankestävyys - Alhaisen huokoisuutensa ansiosta keramiikka on erittäin kestävä materiaali, joka hylkii hyvin tehokkaasti erilaisia jokapäiväisiä tahroja ja kemiallisten aineiden tahroja. Vaikeidenkin tahrojen, kuten viini-, kahvi-, muste- ja ruostetahrojen puhdistus on vaivatonta. 
 • Ensiluokkainen naarmunkestävyys -  keramiikka on erittäin naarmuuntumaton materiaali ja siksi keittiövälineet eivät naarmuta sitä. Keittiövälineiden säästämiseksi suosittelemme kuitenkin leikkuulaudan käyttöä tasolla. 
 • Hyvä tulen- ja lämmönkestävyys - keramiikka kestää korkeita lämpötiloja erittäin hyvin ilman, että lämpötila vaikuttaa materiaalin estetiikkaan tai sen muihin ominaisuuksiin. Kuumat ruoanlaittovälineet, kodinkoneet, paistinpannut ja kattilat voidaan asettaa suoraan tason päälle vahingoittamatta sitä. 
 • Hyvä UV-säteilyn kestävyys - keramiikka on erinomainen UV-säteilyn kestävyys ja värin pysyvyys, joten materiaalin väri ei haalistu ajan myötä. Tämä tekee keramiikka täydellisen valinnan niin sisä- kuin ulkotilakäyttöön.

Luonnonkivitasot / graniitti, kvartsiittimarmori / Kysy hintatarjousta
Jokainen luonnonkivi on luonnon luoma ainutlaatuinen taideteos, jossa on uniikki kuviointi.

Miksi luonnonkivi on täydellinen valinta keittiön työtasoksi?

 • Tulen- ja lämmönkestävä
 • UV-säteilyn kestävä
 • Ensiluokkainen kestävyys
 • Pitkäkestoinen värin pysyvyys
 • Luonnollista estetiikkaa ja kauneutta

Työtason hintatarjouksen saamiseksi lähetä meille materiaalin nimi ja työtason alustavat piirustukset.
Me lähetämme hintatarjouksen, joka sisältää tuotteen asennuksen Suomessa.
 Hintatarjous.

Läheta meille kysymyksiä ja kommenteja, vastaamme mahdollisimman pian! Ota yhteyttä