Keramiikka - Dekton - keittiötasot

Dekton on uusi äärimmäisen tiivis materiaali.

Materiaali valmistetaan posliinista, lasista ja kvartsista. Äärimmäisen alhaisen huokoisuutensa ansiosta se on monipuolinen ja erittäin kestävä materiaali.

  • Tahrankestävyys - Alhaisen huokoisuutensa ansiosta Dekton on erittäin kestävä materiaali, joka hylkii hyvin tehokkaasti erilaisia jokapäiväisiä tahroja ja kemiallisten aineiden tahroja. Vaikeidenkin tahrojen, kuten viini-, kahvi-, muste- ja ruostetahrojen puhdistus on vaivatonta. 
  • Ensiluokkainen naarmunkestävyysDekton on erittäin naarmuuntumaton materiaali ja siksi keittiövälineet eivät naarmuta sitä. Keittiövälineiden säästämiseksi suosittelemme kuitenkin leikkuulaudan käyttöä tasolla. 
  • Hyvä tulen- ja lämmönkestävyysDekton kestää korkeita lämpötiloja erittäin hyvin ilman, että lämpötila vaikuttaa materiaalin estetiikkaan tai sen muihin ominaisuuksiin. Kuumat ruoanlaittovälineet, kodinkoneet, paistinpannut ja kattilat voidaan asettaa suoraan tason päälle vahingoittamatta sitä. 
  • Hyvä UV-säteilyn kestävyys Dektonilla on erinomainen UV-säteilyn kestävyys ja värin pysyvyys, joten materiaalin väri ei haalistu ajan myötä. Tämä tekee Dektonista täydellisen valinnan niin sisä- kuin ulkotilakäyttöön.

Työtason hintatarjouksen saamiseksi lähetä meille materiaalin nimi ja työtason alustavat piirustukset. Me lähetämme hintatarjouksen, joka sisältää tuotteen asennuksen Suomessa. Hintatarjous - klikkaa kuvaa !