Keramiikka - Infinity - keittiötasot

Infinityn keraamiset levyt on valmistettu 100 % :sesti luonnon omista raaka-aineista ja mineraaleista.

  • Uudenlainen, koostumukseltaan graniittia muistuttava ja 1230 asteessa sintrattu materiaali on tiivistä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan täysin ainutlaatuista.

  • Etsimme, valitsemme ja louhimme hienoimmat raaka-aineet sertifioiduilta, valvotuilta louhoksilta. Infinityn tuotteet ovat pitkäikäisiä, eivätkä ne sisällä hartseja tai liima-aineita.

  • Keittiön työtason tulee kestää kovaa käyttöä ja kuumuutta, olla laadukas ja ulkonäöltään tyylikäs. Infinity tarjoaa kaikkea tätä. Infinityn keraamisten levyjen teknisten ja fyysisten ominaisuuksien ansiosta voit päästää sisäisen kokkisi valloilleen ilman huolta pöytätason likaantumisesta, naarmuttumisesta tai pilaantumisesta.

Natura-Vein Tech - tekniikka juonteilla sävytettyjen levyjen valmistukseen

  • Natura-Vein Tech edustaa uusinta uutta keraamisten kivituotteiden kehitystyössä, maailmaa, jossa luonnonmarmorin ainutlaatuinen ilme on saatu siirrettyä teollisesti valmistettuun tuotteeseen. Lue lisää

Työtason hintatarjouksen saamiseksi lähetä meille materiaalin nimi ja työtason alustavat piirustukset. Me lähetämme hintatarjouksen, joka sisältää tuotteen asennuksen Suomessa. Hintatarjous - klikkaa kuvaa !