Keittiötasot

Keittiötaso voi tilata sekä graniitista, marmorista että kvartsista valmistettuina.

Graniitti on täysin luonnollinen materiaali. Graniitti on erittäin tiivis ja matala huokoisuudeltaan. Siksi see ei ime itseensähuomattavasti nestettä ja on helppohoitoinen.

Marmori sopii hyvin kylpyhuoneisiin - tasot, seinä-ja lattialaatat. Paljon käytetään myös marmoria takkaosina, ikkunalautoina ym. Jos tarvitset keittiötasoa, valitse segraniittista tai puristekvartsista, sillä marmori on suhteellisen huokoinen ja pehmeä materiaali.

Kvartsi koostuu 93% luonnonmateriaalista - kvartsia ja graniittia, johon on lisättu 7% lisäaineitta. Lisäaineet koostuvat liima aineista ja maalipigmenttista. Tuotteella on käytännössä samat ominaisuudet kuin graniittila. Puristekvartsin rakenne ja sävy aina tasainen ja materiaalin huokoisuus on minimoitu.

Keraamikka - Dekton on hienostunut raakamateriaalien sekoitus, joka on valmistettu lasista, uusimman sukupolven posliinista ja kvartsista. Se on uusi ja innovatiivinen materiaali, joka näyttää tietä tulevaisuuden pinnoille arkkitehtuuria ja suunnittelua varten.


Työtason hintatarjouksen saamiseksi lähetä meille materiaalin nimi ja työtason alustavat piirustukset. Me lähetämme hintatarjouksen, joka sisältää tuotteen asennuksen Suomessa. Hintatarjous.

Läheta meille kysymyksiä ja kommenteja, vastaamme mahdollisimman pian!
Ota yhteyttä