Yrityksestä

OÜ Granimar valmistaa keittiö- ja työtasoja graniitista, kvartsista ja marmorista.

Lisäksi valmistamme ikkunalautoja, portaita yms. Tuotannossa käytämme laadukkaita CNC-kivenkäsittelylaitteita, jotka ammattilaisten ohjaamina takaavat nopean ja laadukkaan työn. Tarjoamme keittiötasojen yhteyteen mittaus- ja asennuspalvelua. Tarjoamme myös laajaa valikoimaa graniitti-, marmori-, travertiini-, liuskekivi- ja kvartsilaattoja. Laattoja on saatavilla eri pintakäsittelyllä ja eri mitoissa. Asiakaskuntaamme kuuluu yksityishenkilöitä sekä liikeasiakkaita.

  • Korkea laatu - Olemme toimineet keittiötasojen parissa yli 8 vuotta ja meillä on laaja kokemus tasojen valmistuksesta ja asennuksesta. Valmistuslinjamme on täysin automatisoitu. 
  • Laaja valikoima materiaaleja - Meillä on laaja valikoima materiaaleja ja värisävyjä, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi sopivimman. Tilaamme materiaalit luotettavilta toimittajilta ja varmistamme niiden hyvän laadun. Silestone, Dekton, Technistone, graniitti ja marmori
  • Täysi palvelu - Jos tilaat meiltä myös mittauksen ja asennuksen, voit olla varma, että tilaamasi tuote sopii haluamaasi kohteeseen. 
  • Nopea toimitusaika - Toimitamme haluamasi tuotteet kahden viikon sisällä.

Olemme aina kiinnostuneita uusista yhteistyökumppaneista. 
Rakennus- ja keittiöalan yritysten edustajat, sisustussuunnittelijat ja arkkitehdit, ottakaa meihin rohkeasti yhteyttä !