Näin tilaat

PYYDÄ TARJOUS
Tarjouksen voi pyytää monella eri tavalla. Helpointa ja mukavinta on pyytää tarjous tämän sivuston kautta käyttämällä TARJOUSPYYNTÖLOMAKETTA. Halutessasi voit myös lähettää sähköpostia tai soittaa meille. Ennen soittoa tai kirjoittamista kannattaa kuitenkin katsoa tarjouspyyntösivua, koska siellä on lueteltu tiedot, jotka sinun tulee kertoa meille voidaksemme laatia sinulle tarjouksen (materiaalin nimi, mitat ja paksuus). Jos kuitenkin mieluummin keskustelet asiantuntevan edustajamme kanssa, olet tervetullut myymäläämme. Edustajamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut projektiasi varten.

TILAA MITTAUS
Valittuasi mieleisesi materiaalin ja saatuasi meiltä sopivan tarjouksen tulee suorittaa perusteellinen mittaus. Tämän prosessin aikana asianmukaiset tiedot hallitseva mittaaja suorittaa paikalla kaikki tarvittavat mittaukset, minkä avulla varmistetaan, että asennuksen aikana ei synny yllätyksiä ja taso sopii moitteettomasti kohteeseen.ELLET HALUA MITTAUSTA – voit toimittaa meille mitat itse. Valmistamme tasoja myös asiakkaan antamien piirustusten mukaan.

ENNAKKOLASKU
Mittausten suorittamisen jälkeen tarkennamme tarjouksen ja kun kaikki sopii, lähetämme ennakkolaskun, jolla laskutamme 50 % kokonaiskustannuksista. Ennakkolaskun maksamisen jälkeen aloitamme tason valmistuksen. Arvioitu toimitusaika on enintään 2 viikkoa.

KULJETUS JA ASENNUS
Tason valmistuttua hoidamme sen kuljetuksen ennalta sovittuun kohteeseen ja ilmoitamme asiakkaalle arvioidun saapumisajankohdan. Jos hankkeeseen sisältyy myös asennus, tason asentavat ammattilaisemme.

LOPULLINEN LASKU
Onnittelut! Kotonasi on nyt kaunis uusi keittiötaso. Toivomme sydämestämme, että olet siihen tyytyväinen, ja laskutamme loput kustannuksista.